Voorstellingen door Janna

Oma Solo’s Visite Dienst.

Oma Solo komt in deze coronatijd bij de mensen langs. Zo bracht ze op Moederdag een afstandsbezoek aan de moeder van Els. Dat maakte flinke emoties los, zowel een lach als een traan. Wil jij ook dat Oma Solo een korte voorstelling speelt voor een van jouw dierbaren? Ze doet het graag zodat ze een beetje aanvulling heeft op haar karige AOW’tje.
Bel 0634777220
Mail wat1drama@jannahandgraaf.nl

Nagenieten.

In de voorstelling Nagenieten. zien we twee dames die al jaren samenwonen en heel veel van elkaar houden. Ze spreken het alleen niet meer uit naar elkaar.

Met de gelijknamige tekst van Toon Tellegen (uit Spes Bona, Singel Uitgeverijen, 2006) en de stemmen van Wieteke van Dort en Trudy Labij.

Mia en Mannetje

Mia is onderweg naar huis en vindt een vreemd koffertje. Met een al even zo vreemd Mannetje er in. Wat nu? Doorlopen? Of meenemen?

Poppentheater voor 4+ over bang zijn, water en tapdansen.

Oma Solo ( Visite en Vakantie)

Oma Solo gaat als een malle! Kijk in de agenda voor alle speeldata.

Oma speelde in 2019 bijvoorbeeld op Delft Fringe! Uit maar liefst 200 inzendingen werd Janna gekozen om mee te doen. EN…goed nieuws; ditmaal mogen de twee Oma’s naar Amsterdam Fringe! Wees welkom!  Zie AGENDA voor kaarten.

Oma Solo – Visite

Waarin u bij Oma op visite komt, of zij bij u. Wel netjes uw voeten vegen hè?

Oma Solo – Vakantie

Op 8 en 9 september 2018 speelde Janna ‘Oma Solo’ voor het eerst in de Philharmonie Haarlem. Een mini-voorstelling over Oma, die van knusheid en regelmaat houdt en tijdens Haarlem Cultuur neerstreek op Camping De Harmonie. Ouderdom en vakantie..gaat dit nog samen?

TG Grote Ogen 

Een nieuw theatergezelschap is geboren; GROTE OGEN (geboortedatum 1 augustus 2018).

Samen met Iris Stam werkte Janna, voor GROTE OGEN aan de voorstelling Otto Ongezien. Deze was op zondag 8 juli 2018 voor het eerst te zien tijdens het Kennemer Verhalenfestival in de Ruïne van Brederode te Santpoort.

Op 13 juli 2018 was Otto Ongezien te bewonderen op Bakkum vertelt.

En in november van dat zelfde jaar op basisschool Parnassia te Santpoort (besloten voorstelling).

Eerder maakten Iris en Janna samen de voorstelling Koen de Bange; een poppentheatervoorstelling over ridders en schildknapen. Alleen voor dappere mensen (6+)!

poster-koen-de-bange_orig

Voor info en boekingen, mail naar:

wat1drama@jannahandgraaf.nl