Voorstellingen door Janna

Vers van de pers

Kom GRATIS kijken naar Kikker en Pad!

Kikker en Pad is een voorstelling over vriendschap door dik en dun, voor iedereen vanaf 4 jaar.

Alleen op 16 mei te zien in het Kraak Theater in Driehuis. Om 11.15u (VOL), 13.30u (VOL), 16.30u (nog 5 plekjes vrij) en 19.00u (nog 20 vrij).

 

Snel reserveren dus via wat1drama@jannahandgraaf.nl

 

 

 

Alleen

-Oma Solo – Thuis-

Op zondag 10 februari 2019 speelde Janna weer Oma bij ‘Gluren bij de Buren’, Haarlem. Wist u dat u Oma ook kunt inhuren? Gewoon even mailen voor meer info.

-Oma Solo- in de Philharmonie Haarlem.

Op 8 e 9 september 2018 speelde Janna ‘Oma Solo’. Een mini-voorstelling over Oma, die van knusheid en regelmaat houdt en tijdens Haarlem Cultuur neerstreek op Camping De Harmonie.

-Nagenieten.-

Op Theaterschool De Trap te Amsterdam regisseerde Janna de voorstelling ‘Nagenieten’. De voorstelling was te zien in maart en juni op De Trap en eind augustus op de UITMARKT te Amsterdam (onderdeel Fringe Festival).

‘Nagenieten.’ gaat over twee dames die al jaren samenwonen en heel veel van elkaar houden. Ze spreken het alleen niet meer uit naar elkaar. De voorstelling is gebaseerd op de gelijknamige scène uit ‘Spes Bona’ van Toon Tellegen.

Regie en vormgeving: Janna Handgraaf

Spel: Annabelle ten Wolde en Maxime Noël Joost

Muziek: Bas van Waard

 

 

 

 

 

Samen 

-Grote Ogen-

Een nieuw theatergezelschap is geboren; GROTE OGEN (geboortedatum 1 augustus 2018).

Samen met Iris Stam werkte Janna, voor GROTE OGEN aan de voorstelling Otto Ongezien. Deze was op zondag 8 juli  voor het eerst te zien tijdens het Kennemer Verhalenfestival in de Ruïne van Brederode te Santpoort.

Op 13 juli 2018 was Otto Ongezien te bewonderen op Bakkum vertelt.

En in november van dat zelfde jaar op basisschool Parnassia te Santpoort (besloten voorstelling).

Eerder maakten Iris en Janna samen de voorstelling Koen de Bange; een poppentheatervoorstelling over ridders en schildknapen. Alleen voor dappere mensen (6+)!

poster-koen-de-bange_orig

Voor info en boekingen, mail naar:

wat1drama@jannahandgraaf.nl