Voorstellingen door Janna

Alleen

Oma Solo in de Philharmonie Haarlem.

Op 8 e 9 september speelde Janna ‘Oma Solo’. Een mini-voorstelling over Oma Solo, die van knusheid en regelmaat houdt en tijdens Haarlem Cultuur neerstreek op Camping De Harmonie.

Nagenieten.

Op Theaterschool De Trap te Amsterdam regisseerde Janna de voorstelling ‘Nagenieten’. De voorstelling was te zien in maart en juni op De Trap en eind augustus op de UITMARKT te Amsterdam (onderdeel Fringe Festival).

‘Nagenieten.’ gaat over twee dames die samen op samenwonen en heel veel van elkaar houden. Ze spreken het alleen niet meer uit naar elkaar. De voorstelling is gebaseerd op de gelijknamige scène uit ‘Spes Bona’ van Toon Tellegen.

Regie en vormgeving: Janna Handgraaf

Spel: Annabelle ten Wolde en Maxime Noël Joost

Muziek: Bas van Waard

 

 

 

Meisje Loos

Momenteel wordt er hard gewerkt aan de solovoorstelling ‘Meisje Loos’ (werktitel). Een autobiografische voorstelling over kinderen en de dood.

Samen 

Een nieuw theatergezelschap is geboren; GROTE OGEN

Samen met Iris Stam werkte Janna, voor GROTE OGEN aan de voorstelling Otto Ongezien. Deze was op zondag 8 juli  voor het eerst te zien tijdens het Kennemer Verhalenfestival in de Ruïne van Brederode te Santpoort.

Op 13 juli om 16.00u was Otto Ongezien te bewonderen op Bakkum vertelt.

En in november op basisschool Parnassia te Santpoort (besloten voorstelling).

Eerder maakten Iris en Janna samen de voorstelling Koen de Bange; een poppentheatervoorstelling over ridders en schildknapen. Alleen voor dappere mensen (6+)!

poster-koen-de-bange_orig

Voor info en boekingen, mail naar:

wat1drama@jannahandgraaf.nl